Възможно ли е да се сменят уредите/копчетата/на климатика с дигитални и да се постави онова мониторче от горе на таблото.И трябва ли да се сменя и управляващ блок/компютър/ и т.н.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на аналоговите уреди с дигитални 156 - възможно ли е?
Collapse
X
-
Абсолютно, можеш да си ги смениш с дигитални, в каквито си цветове искаш, може да си сложиш и мониторчето където си искаш, може и още едно да си сложиш, въпроса е че може би си втория или третия който иска нещо такова, това не всеки може да ти го направи, и тоя който може ще ти вземе толкова пари, колкото ще ти са нужни за да си подържаш колата поне 1-2 години напред, а това със сигурност ще те откаже от мерака да си сменяш уредите....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Понеже има от къде да се снабдя с уредите и евентуално със всичко необходимо за това се интересувам силно.Колата от която мога да взема частите е същата като моята 1,9jtd SW само годината е по нова 2003г./моята е 2000г./Ако се подменят уредите и управляващият блок няма ли да се получи или ще трябва програмиране или ....друга интервенция ще трябва.
Comment
-
Първоначално публикувано от тонито Покажи съобщениеПонеже има от къде да се снабдя с уредите и евентуално със всичко необходимо за това се интересувам силно.Колата от която мога да взема частите е същата като моята 1,9jtd SW само годината е по нова 2003г./моята е 2000г./Ако се подменят уредите и управляващият блок няма ли да се получи или ще трябва програмиране или ....друга интервенция ще трябва.Сега сериозно, безсмислено е да се дават пари за такива неща, да не говорим че ще ти трябва и друг волан.
Иначе и на мен не ми харесва старата централна конзола на 156-цата.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Абе момчета що така спамите като за световно бе отговорете на човека все се пишите компетенции,а само дрънкате щуротии.Човека пита може ли,а не скъпо ли ще ми е и тнт ако някой знае със сигурност нека му отговори кво се плещят само глупости.
Comment
-
Първоначално публикувано от sotko80 Покажи съобщениеАбе момчета що така спамите като за световно бе отговорете на човека все се пишите компетенции,а само дрънкате щуротии.Човека пита може ли,а не скъпо ли ще ми е и тнт ако някой знае със сигурност нека му отговори кво се плещят само глупости.
Иначе ... няма невъзможни неща - всичко става
Само човек от оня свят не се е върнал.
Та към въпроса на колегата - Да, става!
Успех в начинаниетоsigpic
Comment
Comment